3shape

Dy studentë të diplomuar themeluan 3Shape në kryeqytetin e Danimarkës në vitin 2000. Sot 3Shape ka mbi 1.500 punonjës, të cilët u shërbejnë klientëve në mbi 100 vende, nga një numër gjithnjë në rritje i zyrave të 3Shape në mbarë botën. Produktet dhe inovacionet e 3Shape vazhdojnë të sfidojnë metodat tradicionale, duke u mundësuar profesionistëve të dhëmbëve që të trajtojnë më shumë pacientë në mënyrë më efikase. 3Shape po ndryshon fushën e stomatologjisë duke zhvilluar inovacione që ofrojnë kujdes të lartë dentar. Portofoli i skanerave 3D dhe programeve software CAD/CAM për industrinë e dhëmbëve përfshin skanerin intraorials 3Shape TRIOS, skanerin 3Shape X1 CBCT dhe produkte të tjera të skanimit dhe dizenjimit të tregut për laboratorët dentarë.
bachelor akademia ivodent teknik dentar laborant kurs profesional ivoclar bego 3shape