BEGO

BEGO është një kompani me reputacion të jashtëzakonshëm brenda industrisë dentare. Pajisjet dhe materialet “Made by BEGO”, sistemi i provuar BEGO und BEGO know-how janë sinonim i produkteve me cilësi të lartë, në të cilat kombinohen siguria dhe besueshmëria. Ideja revolucionare e përdorimit të mbushjes së veçantë të arit, të prodhuar duke përdorur metodën e rrotullimit për restaurimin e dhëmbëve në vend të mbushjeve të arit të rrahura, e bënë të famshëm dentistin Dr. h.c. Wilhelm Herbst dhe i dhanë atij një doktoratë nderi. Nga këto fillime u zhvillua një kompani, e cila u dëshmua jashtëzakonisht e suksesshme në industrinë e dhëmbëve. Sot, tradita dhe fryma pioniere janë ende një nxitje dhe një detyrim për menaxherët dhe punonjësit. BEGO dhe punonjësit e tyre janë të përkushtuar mbi mirëqenien dhe shëndetin e pacientit.
bachelor akademia ivodent teknik dentar laborant kurs profesional ivoclar bego